Különös lopott holmi Válban

Címkék: rendőrség vál

2015.04.08. 16:23

A bicskei nyomozók vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki egy váli családi házból lopott.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást K. István budapesti lakossal szemben.

 A rendőrök azzal gyanúsítják a 40 éves férfit, hogy 2015. január 19-én 16 óra körüli időben bement egy váli családi házba, ahol kutatást végzett, majd egy műanyag játék babát, egy fa dobozt az abban található érdemérmekkel együtt, valamint egy startpisztolyt tulajdonított el.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen K. Istvánt rövid időn belül azonosították, elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mekkora teljesítmény, gratulálunk!
süti beállítások módosítása