Lánykánk hamarosan iskolás lesz, konkrétan jövő héten beiratkozás, ehhez kell a diákigazolvány igénylése, okmány iroda, sorszám, 2 óra várakozás. Nem, téves a tájékoztatás, csütörtök délelőtt nincs ügyfélfogadás a bicskei okmányirodában, csak 13.00-16.00-ig és nem, nem lehet telefonon időpontot kérni, mert a megadott telefonszám nem jó, az ügyfélkapun keresztül pedig nem lehetséges....

Tehát sorszám, 2 óra ülés a 6 évessel, sok más 6 évessel együtt. Az idő ólomlábon jár, kinn verőfényes napsütés most persze... Bejutunk. Hát, nem tudják megcsinálni, mert 13-án lejár Rebeka személyije. Éssssss??? Hát, ha most kér egy NEK nazonosítót, az hétfőn érvényét veszíti, tehát nem tudja megcsinálni. 
Pumpa fent, gyerek csiniben, egész nap erre készült és beszólt: akkor most komoly,hogy ezért ültünk itt és tényleg nem fotóznak le???? Kicsi elégtétel.
-Tehát, mondom, ez miért nincs valahol kiírva???
- Minden ki van írva a folyosón.
-......mondom, rendben. Akkor mikor?? Jövő héten beiratkozás és KELL a diákigazolvány-igénylő lap. 
- Szerdán.
-Az nem jó.
- Nem jó???? Nincs aki elhozza a gyereket??? 
- Hát nincs, ha apja,anyja dolgozik. 
-  Jah, hát más nem is hozhatja csak gondviselő.....
.......nabakker, nemmondod, pumpa maximumon.
- Akkor csütörtök 13.00-ra tudunk időpontot adni.....
-Igen, okés, és akkor is végig kell ülni a 2 órát? 
-Neeeeeeem, akkor Önök lesznek az elsők........
na ajánlom is....
Tehát fontos tudnivaló: a gyerek személyi igazolványa legyen érvényes még pár hétig-hónapig, valamint ne is próbáljatok a neten vagy az ott megadott telefonszámon időpontot kérni (játék, könyv, enni-inni való ajánlott...)
A bicskei okmányiroda jelenleg érvényes telefonszáma:
06-30-411-5029
(zárójelben megjegyezném, hogy a biztonsági őr nagyon kedves és segítőkész mindenkivel, csecsemővel és járni alig tudó idősekkel érkezőknek elintézte a soron kívüli bejutást, ezen kívül is mindenkivel kedves és türelmes volt, az egyetlen pozitív élmény az egészben....)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én már nem is intézek semmit a bicskei okmány irodának nevezett valamiben inkább átmegyek Tatabányára,sokkal gyorsabb.
A leírt 2 órába még egy meki is belefér.
süti beállítások módosítása