"Szia! Olvastam a járdafelújításokról szóló híreid. Most küldök egy képet, hogy a korlátok is szépen le lesznek festve, egy részük kész is van már úgy látom.  Ha majd a temető kapuja és kerítése, az előtte lévő út és járda, a temetőben lévő  út és a ravatalozó kápolna is megújul, akkor küldök igazán szép képet."

Köszönöm olvasónk a többi bicskei olvasóhoz való jóságát. Éppen a könyvtárból jövök, Márairól szólt az előadás, kaptunk egy könyvjelzőt, melyen a következő sorok szerepelnek:

"A végén minden olyan egyszerű lesz - minden, ami volt és ami lehetett volna. Pornál és hamunál is kevesebb lesz minden, ami egykor tény volt. Amitől úgy égett a szívünk, hogy azt hittük, nem lehet elviselni, belehalunk, vagy megölünk valakit... mindez kevesebb lesz, mint a por, melyet a temetők fölött kavar és sodor a szél."

Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek (részlet) 

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása