"Nézz a szívembe, s lásd: jó a szándéka."

A képet ezen a téren április 11-én próbáltam már készíteni, de nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Ma pedig megkérdezték tőlem erre jövet, hogy ki és miért ragasztotta tele a várost versekkel. Gondoltam, szépek a fények, előbb a fotó aztán veszek kenyeret.    A válasz a Bicskei Könyvtárban található:

A "Posztoljunk verset az utcára!" akció keretében Leiblein Anitával közösen ma délután gyönyörű tavaszi napsütésben indultunk el kiragasztani a költeményeket Bicske köztereire. Bízunk benne, hogy örömmel fogadják a város lakói a verseket. Április 11. a Magyar költészet napja, akinek van kedve csatlakozni és verseket posztolni Bicskén, csatlakozzon a kezdeményezéshez!Az biztos, hogy sokan olvassák, ha még tőlem is kérdezik, tehát kell a vers. Más is csatlakozott, mert olyan versek is akadnak, amit nem a Nagy Károly Városi Könyvtár helyezett ki. Ezzel Bicske is csatlakozott a Posztolj verset az utcára! akcióhoz, a következtetésünk ebből az, hogy itt is van bőven irodalmat értő és szerető ember.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása