A bicskei rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki furcsa módját választotta az ismerkedésnek és álnéven írt levelekkel halmozott el egy nőt.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást F. Lászlóval szemben.

 A nyomozás adatai szerint az elkövető 2014 októberétől rendszeresen zaklatott egy nőt, aki ezt megelégelve 2015. március 9-én kért rendőri segítséget. A csákvári lakos postai úton feladott leveleket és ajándéktárgyakat küldött a sértettnek, hogy vele megismerkedhessen. Az 52 éves férfi telefonon és személyesen minden lehetőséget kihasznált a kapcsolatfelvételre és ezzel tartósan háborgatta mind a sértettet, mind pedig annak gyermekeit.  

 A nyomozók a terheltet gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek alkalmával elismerte, hogy a nőt annak ellenére zaklatta, hogy választ egyetlen levelére sem kapott.

 A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása