Az öreg téglák anyaga szinte porlik, három ujjal szétdörzsölhető felületük, itt az ideje az új kerítés megépülésének, miután új járda is megépült és ráadásul Bicske legfontosabb építészeti örökségének szomszédságában vagyunk, valaha a Tűzoltóság mai telke is a Batthyány-kastély része volt.  

A kerítés kovácsoltvasszerű elemekből fog állni, szerkezetük egyszerű lesz és elegáns - leginkább a kastély Bem utcai, az Ady Endre utcával szemközti kapujának szerkezetéhez fog hasonlítani.     

A kerítést Bicske város önkormányzata építi. A munkálatokat tegnap éjjel konstatáltam, amikor a Vincotech bombariadó miatt a bicskei tűzoltók segítségével evakuált munkaközössége a tűzoltóknál várta, hogy mi fog történni.

Mai odagurulásunk idején a Bicskei Gazdasági Szervezet vezetője, Nagy Attila igazgató is a helyszínen dolgozott.

 

ia

 

fenykep0595.jpg

 

 

fenykep0590_001.jpg

 

  

 

fenykep0591.jpg    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása