Nagyon kedvelem Olvasóinkat, akik érdemi tartalmakkal, fotóval, hírrel, véleménnyel, kérdéssel, kommentárral válnak évtizedes civil, lokálpatrióta hírblogunk aktív gazdagítóivá. Erről azt gondolom tapasztalataim alapján, hogy éppenséggel ezekből születnek a legnépszerűbb posztjaink. Mellesleg éppen ezt az olvasói bizalmat tartom munkám legnagyobb elismerésének.
postalada.jpg
                                                                     bicskeonline@gmail.com
  Amit pedig itt olvashatunk, a városvezetés  méltatlan eljárása a város lakóival szemben a hulladékszállítás kapcsán. Nem értem, hogy ezeket az élethelyzeteket, amiket mindenki pontosan ismer, annyira gyakoriak, miért nem veszik figyelembe rendelkezéseikben? Márpedig ezek abszolút családi helyzetek. Benne van a varázsszó: család. Miért nincs egy mindegy milyen pártbázisból delegált képviselő, aki erre a felszínességre, felületességre bátran, szóban és írásban is fölhívja a figyelmet? 
Postaládánkból:
"Eszembe jutott egy érdekes kérdés.
Biztosan Te is megkaptad a Zöld Bicske 2015. évi hulladéknaptárát, rajta mindenféle tájékoztatóval.
Köztük az egyedül élők kedvezménye rész végén a vastagon szedett részt, amiben arról tájékoztatnak, hogy a települési önkormányzattól kért/kapott igazolással tudom igazolni, hogy egyedül használom az ingatlanomat, így jogosult vagyok a 60 literes díjra.
Mondom a saját példámat.
A fiam a hanyatló Nyugat-Európában  dolgozik. Ott adózik, ott fizeti a TB-t, de természetesen édesanyjaként hogyan szüntettem volna meg a címét, nem vitt volna rá a lélek egyébként sem, vagyis az önkormányzat szerint ő itthon van. De mégsem.
Vajon ilyen esetben hogyan igazolhatom az egyszemélyes háztartást?"
Mi történik abban az esetben, ha az egyedül élő szülő lakásában be van jelentve - és ez már így marad -, egyetemi kollégiumából egy-két hetente hazalátogató családtagja, aki Bicskén ezután még plusz három háztartásba jár(hat) szintén haza. Nagyszülők, édesanya, nagynéni - A szerk.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása