Kutyavilág

Címkék: kutya játszótér bicske-szíve-park

2015.04.26. 17:27

"Mai nap, 2015.04.26. 16:45 körül unokáim sétáltak a Bicske Szíve Parkban, két fiatal nagy testű kutyát póráz nélkül labdáztatott, a felszólításra, hogy legalább pórázra kösse kutyáját, szemrebbenés nélkül kijelentette hogy az ő kutyája - le@arja unokáimat. Ő ezt megteheti, mert az ő apja rendőr, állítása szerint - amit kétségbe vonok. Rendőrnek ilyen gyereke nem lehet! Kedves kutyások használjátok a kutyafuttatót, mert azért van! A játszótér pedig a gyerekeknek van! És póráz, szájkosár használata kötelező, még a rendőr gyerekének is."

"A kutyákat jó lenne, ha a nekik kialakított futtatóba vinnék. A parkot az emberek szeretnék használni. Nem kellemes dolog a kocsit és a gyerek cipőjét takarítani a kutya végtermékétől, mert nem vettük észre, hogy a gyerek belelépett. Lassan felszerelkezve, tisztító dolgokkal lehet el engedni a gyerek kezét a parkban. Kedves Kutyások meg értéseteket köszönjük : három Nagyszülő".

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása