A Bicskei TC egy azaz egy Kerecsendi utcai pályát rendbe hozott a három közül - az 1-es pályán hamarosan házi bajnokságot is rendeznek.    

A locsoló berendezés is új - így a korábbi viharok ellenére szerencsésen a BTC birtokában maradt teniszpályák használata új erőre kap - értesült a Bicskei Szó.  

A pályák rendbetételét a BTC finanszírozta. Az egyes pályát olyan szintre emelték, hogy az hivatalos magyar bajnoki mérkőzéseknek is helyet adhat.  

Információink szerint a BTC elnöksége a futball utánpótlás érdekében a Vasas Kubala Akadémiával tárgyal sporttársi együttműködésben. Ha a BTC nem tud kiállítani valamely korcsoportban csapatat, a Vasas Kubala Akadémiája segíthet azzal, hogy ifjú labdarúgóját nálunk játszatja. Bicskének ez azért jó, mert a bicskei serdülő és ifjúsági foci tehetségeit a Vasas Kubala Akadémia is kiválóan egyengetheti.   

 

kubala.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása