Az idei Vállalkozók Báljának tombolabevétele a szervezők egyöntetű döntése következtében a Bicskei Gyermekkönyvtár közismerten színvonalas, gyermekeinkért végzett érdemi munkáját erősíti. Ez teszi lehetővé a Kolompos együttes bicskei fellépését, ami a könyvtárosok régi álma. Minden gyermek jöjjön el, nem fogjátok megbánni.

A Kolompos 1988-ban alakult a port.hu a következőket írja róluk: 

A Kolompos együttes 1990-től kezdve muzsikál gyerekeknek. Óvodákban, iskolákban, gyermektáncházakban ismertetik meg a kicsikkel a népzene, néptánc és a népszokások alapjait, mindezt szórakoztató formában. Elsősorban nem az ismeretadás a legfőbb céljuk, hanem az élményszerzés, hogy jó hangulatú, vidám, játékos, táncos-zenés mulatságokon megszerettessék a kisgyerekekkel a magyar táncművészetet. Úgy vélik a 3-10 éves gyereknek szüksége van arra, hogy - játékos formában, nem tanóra keretében - megismerkedjen a hagyományainkkal.

Tagok:
Nagy Zoltán - ének
Szántai Levente - ének
Barna György - hegedű
Tímár Sándor - hegedű

Végh Gábor - nagybőgő  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása