Bár a két MSZP-s nemmel szavazott, a jobbikos tartózkodott legjobb tudomásunk szerint, de a bicskei képviselő-testület tiszteletdíjai ettől még május 1-től jobban teljesítenek a fideszes képviselőknek köszönhetően. A bizottsági elnökök 127 ezret visznek haza havonta, a bizottsági tagok 108 ezret kapnak havonta Bicskétől.  

a.) Képviselő tiszteletdíja:                                                       69.000,-Ft/hó

b.) Bizottsági tag tiszteletdíja:                                                 39.000,-Ft/hó

c.) Bizottsági elnök tiszteletdíja:                                             58.000,-Ft/hó

Ha valaki tag és elnök is, akkor nyilván az elnöki javadalomból részesül, ez esetben a bizottsági díjból nem kaphat.  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én nem állnék be a piti kórusba. Többet is lehetne fizetni egy ekkora városban a rendes képviselői munkáért. Senki nem várhatja el, hogy ingyen dolgozzon valaki ilyen felelősségteljes feladatkörben. Inkább hetente a körmükre kellene nézni, hogy mit tesznek, hogyan teljesítenek és milyen eredménnyel dolgoznak.
@szilagyilaszlo: persze, érthető a szempontod, hiszen politikusként is kaptad már javadalmazásod. figyelmedbe ajánlom, hogy Bicskén dolgozott olyan képviselő/alpolgármester is, aki lokálpatrióta bicskeiként csak a telefonköltségét kérte Bicskétől. Senki sem várhatja el, hogy ingyen dolgozzon? azért hogy tengermély bólogatással megszavazza a bentlakásos idősek otthona felszámolását a mostani polgármester alpolgármestersége idején? minden tiszteletem, de mi tényleg nem egy helyen élünk.
és persze micsoda hatalmas tömeg tiltakozott ez ellen már megint......akkor mégis az a jó amit ott bennt a névsor megszavaz??vagy piszkáljuk azt aki ez ellen tiltakozik...jó kapjon fizetést kb mint egy normál dolgozói bér esetleg telefon net minimális utazás oszt jó napot..ha a KÖZ-ért teszed akkor tedd alap juttatásért is...igen ez álom bár tudnék pár ilyem embert de azt sose fogják beszavazni még itt Bicskén sem....sokkal ez a burkolt pénz lenyúlás....hisz x bácsi és z néni mi mindent megtesz ájtatosan......tessék egyétek vegyétek...
Amíg a munkájuknak semmi látszata sincs, illetve a tevékenységük fejbólogatásban merül ki, addig nem kapjanak semmit. A semmiért 0 Ft jár.
süti beállítások módosítása