A műszaki mentéseknél használt kisgépek kezeléséből vizsgáztak önkormányzati és önkéntes tűzoltók május 10-én, vasárnap Bicskén. A több mint harminc vizsgázó eredményesen számolt be az elmúlt egy hónapban elsajátított ismeretekből a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ vizsgabizottsága előtt.

A bizonyítvány megszerzésével a váli, a polgárdi és a bicskei önkormányzati tűzoltók, valamint a vértesboglári önkéntes tűzoltó egyesület tagjai a benzinmotoros láncfűrész, a korongos roncsvágó, a hidraulikus feszítő-vágó, a pneumatikus emelőpárna és az átemelő szivattyú kezeléséhez szerezték meg a jogosultságot. A tanfolyam résztvevői a szakmai ismereteket a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ segítségével sajátították el, míg a gyakorlati foglalkozásokat a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat tartotta - adta hírül Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó hadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő. 

vizsga.jpgFotó: bicskei önkormányzati tűzoltó-parancsnokság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása