A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 33 éves M. Mihály Ferenccel szemben.

A járőrök 2014. október 6-án Bicskén a Dobó utcában érték tetten a 33 éves helyi férfit, aki egy családi házból fémcsöveket kísérelt meg eltulajdonítani. M. Mihály Ferencet a rendőrök elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították. A férfival szemben indított büntetőeljárás során a nyomozók megállapították, hogy 2014 áprilisa és októbere között öt családi házba és ipari területre ment be, és onnan fémcsöveket, kisgépeket, kéziszerszámokat és kerékpárokat tulajdonított el.

 A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte az ügyben folytatott nyomozást, és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt - olvasható az FMRFK közleményében. 

Kérdésünkre tájékoztattak a tetthelyekről: a bűncselekmények Bicskén a Munkácsy Mihály utcában, a Kossuth utcában két esetben, a Dobó utcában és a Szondy közben történtek. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása