A bicskei képviselő-testület egyhangúlag elfogadta dr. Balázs Sándor r. alezredes beszámolóját.

A Bicskei Rendőrkapitányság 2014. évi tevékenységéről számolt be a képviselő-testület előtt dr. Balázs Sándor r. alezredes 2015. május 27-én. A kapitányság vezetője tájékoztatta a képviselőket az elmúlt évben tett intézkedésekről, az elért eredményekről és a város közbiztonsági helyzetéről.

A kapitányságvezető a támogató, szolgáltató jellegű rendőri intézkedések megvalósulásának előtérbe helyezésén túl, hangsúlyozta a bűnözés elleni hatékony fellépés és a bekövetkezett eseményekre történő gyors reagálás fontosságát.

A Közgyűlés megköszönte a Bicskei Rendőrkapitányság állományának munkáját, és egyhangúlag elfogadta a rendőrkapitány beszámolóját.

A beszámolót követően Bicske Város Önkormányzata egy Gáspár János bádogosmester által készített zászlótartót adományozott a kapitányságnak, így a jövőben, az együttműködés fontosságát szimbolizálva, a város lobogója díszítheti a rendőrség épületét - adja hírül az FMRFK.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása