Még egy hétig tartanak a vízilabda edzések a modern Bicskei Tanuszodában, ahová a hét minden napján várjuk az érdeklődő gyerekeket, fiúkat és lányokat. Az edzéseket bátran bárki kipróbálhatja, aki elmúlt hét éves, tud úszni és kedvet érez hazánk egyik legsikeresebb sportágára.  A bicskei csapatban vannak nagyobbak és kisebbek, akik jó szakemberek kezei alatt cseperednek igazi vízilabdássá. Többen közülük idén már az utánpótlás válogatott tagjai lettek.

Eleinte természetesen mindenkinek sokat kell úsznia, majd ha hosszú távon és rövid távon is már megbízható tempóban és jó technikával úszik, akkor kezdődhetnek a sport technikai gyakorlatai, amely nemcsak kapura lövésekből, de védekezési technikákból, taposásból, labdafogásból és szerzésből vagy épp a bíró intelmeinek megértéséből áll.

Az Oázis Sport Club várja a környékbeli gyerekek jelentkezését és ebben a hónapban a most kezdők ingyenesen látogathatják az edzéseket.

Mivel a bicskei blogot nemcsak bicskeiek olvassák, így szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az Oázis SC szeptembertől a budakeszi úti Külker Park strandján is tart majd edzéseket, így immáron két helyszínből lehet választani, hogy ki hova szeretné vinni a gyerekeit. Várunk mindenkit szeptembertől is! 

 

Bővebb információ: Ábrahám István 06309305228 www.oazissport.hu vagy kövessen minket a facebookon:

Oázis Sport Club

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása