Az utolsó konzultáció

2015.06.09. 12:06

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aki be akar fogadni egy idegent,tegye azt a saját házába és a saját költségén, de ne kényszerítse rá az akaratát a többiekre.

Majd amikor Brüsszelhez hasonló módon nálunk is fellépnek a muszlimok, hogy nem akarnak Karácsonyfát, nem akarnak keresztény ünnepeket, jelképeket látni, ők iszlám államot akarnak, iszlám törvényeket, akkor majd talán felébredünk.

Nem hiszem, hogy egy iszlám állam lenne Jézus akarata!
@Arcangel: Összekevered a menekültügyet a családlátogatással.Mikor csatlakoztunk az ENSZ Menekültügyi Szerződéséhez,meg az EU tagjai lettünk,önként és dalolva,vállalta az ország a menekültek befogadását.Hát ennyit a kényszerről.A kereszténységet meg ne féltsd,azok az államok,ahol a társadalomban a kereszténység mélyebben gyökerezik-Franciaország,Németország,Olaszország-,mint nálunk nem riogatnak iszlám veszéllyel,egyáltalán a bevándorlással.Igen vannak veszélyei,erre fel kel készülni,de ez nem azt jelenti,hogy szerencsétlen sorsú embereket ne fogadnák be.Egyébként az ENSZ,meg az EU is jelentős pénzekkel támogatja a menekült kérdést,így Magyarországot is.Arról már nem is beszélve,hogy több százan a menekültek kezelésével keresik a kenyeret,legyen akár portás a befogadó állomáson,vagy ügyintéző.
süti beállítások módosítása