Hol? Hát az erőmű és a golffalu mellett.... De bár csak lenne. Annak idején nem tudott megjelenni sem a megyei lap, sem a Helyi Tréfa  Téma, hogy ne legyen címlapon a tápszergyár hír. Mi is reménykedve és örömmel számoltunk be róla: "Ez igen!" Mára teljes a csönd. Mintha megszűnt volna ez a terület. Pisszenés sem hallik róla. Pedig itt még alapkőletétel,  zászlófelvonás, termelési riport, protokoll "flashmob" is volt - a bicskei menekülttáborral szemben.    

tapszergyar22.jpg 

Ingatlanfejlesztési manővernek talán jó volt. Ehhez képest ma még kinn van a poszter, ami idén június 30-ra ígéri a gyár megépülését, elkészültét.

20 nap múlva a tábla szerint át fogják itt adni  a 12 ezer négyzetméteres gyógyszeripari beruházást....  

Félreértés ne essék: semmiféle kárörömre senkinek nem ad ez okot. Bár sikerült volna. Már a kezdetek kezdetén volt olyan budapesti szakember ismerős, aki jó rálátása alapján pesszimista legyintéssel intézte. Azt mondta, ez másról szól. Reménykedtem. Rám hagyta. Jelentéktelen esélyt látott a megvalósulásra, nem pedig semmit. Ez nekem elég volt, mint helyi lakosnak. De sajnos teljesen igaza lett.  

A nem bicskei felelős naponta elmegy a tápszergyár helyett maximum erős költői túlzással vadontermő gyógynövénykertnek nevezhető terület mellett. Nem tudni, fölnéz-e olykor a zászlótartókra, ahol szívesebben látná Bicske zászlaját, mint a nagy semmit.    

A zászlórudak nyilván nem azért lettek égig érők, hogy a gazból azért kilátszódjanak. 0 Ft+ÁFA/hó szaktanácsunk szerint a Bicskei Újság két Tessely Zoltán és három Pálffy Károly fotó mellett esetleg hozza ki címlapon, ha mégis lesz itt pár száz munkahely (igaz, ezt már megtették volna), mert a remény hal meg utoljára. Avagy részletesen tájékoztassák a nagyérdeműt a kudarc okairól, magyarázatáról és a felelősökről.   

 

tapszeri.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása