"Bicske vasútállomáson van ez a pici kutyus, ott sírdogál!! frown hangulatjel a poszt készítője nem tudta magával vinni!!! SOS"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Üdv!Összekeveritek a két kutyust!Ő tegnap a Pest Megyei Állatvédőrség információja szerint,befogadókra talált.A másik kutyus akiről szó van,de a képeteken nem ő szerepel még mindíg nincs meg sajnos.
@Topor77: üdv és köszi! valóban azt hittem első blikkre, hogy a peronon fekvő Samy, ami Eszteré. Egy azonban biztos: a következő linken látható kutya Samy, Eszter a gazdája, mert ő maga is megosztotta 20 órája, hozzátéve, hogy még mindig nem került elő. Itt és most remélem, hogy abban tévedünk, hogy már otthon van... bicske.blog.hu/2015/06/10/beagle_a_viharban_tunt_el_hazavarjak
süti beállítások módosítása