A Bicskén élő, ezzel a közleménnyel egyetértő olvasóink nevében, a menekültek jobb megítélése érdekében, az idegengyűlölet további terjedésének elkerülése érdekében, a bicskei telephelyen dolgozókra háruló feladatok csökkentése érdekében a Bicskei Szó - a polgármester helyett is -,  arra kéri a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Menekültügyi Igazgatóságát, hogy szíveskedjenek megtenni mindent annak érdekében, hogy a telt ház duplájával dolgozó bicskei menekülttábor ellátotti létszáma jelentősen csökkenjen egy olyan optimumra, ami nem kelt ennyi feszültséget a közel 30 éve befogadó városnak számító Bicskén.

Köszönjük szépen és a bicskei munkatársaiknak erőt, egészséget, jó munkát kívánok ebben a nehéz a időszakban. Bármilyen munkájukat szolgáló közleményüket, erre a közleményre adott válaszukat szívesen fogadom a bicskeonline@gmail.com címen, hogy közzétehessem. A jelenlegi állapotokban feltétlenül fontos lenne a kommunikáció, a köztájékoztatás. 

Izing Antal  

 

 

 

    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása