Az esetről a Bicskei Szó megkérdezte az FMRFK-t.  (Egy valami biztos: ezeknek az embereknek egy részre nem tudja hol van, nem tudatosult még bennük, hogy a rájuk veszélyt jelentő körülmények megszűntek, hogy őket itt védi a magyar állam. Idevezető útjukra, otthoni történetükre és kórtörténetükre tekintve több közöttük a sérült, mint mi közöttünk. Mást jelent nekik egy egyenruhás, mint nekünk. Ezt is számításba vehetjük, amikor a menekültellenes kampánynak kapóra jövő hírt olvassuk. Vegyük figyelembe azt is, hogy a többségük nem árt senkinek, róluk aztán semmi bombahír, mert csöndben élnek, alig várják, hogy továbbmehessenek innen. Ezzel együtt sajnos az is igaz, hogy a bicskei Tesco-ban óránként lopások történnek, most még pengét is villantottak. Az is biztos, hogy a Tesco-ban a megerősített biztonsági intézkedéseket is erősíteni kell a vásárlók és az ott dolgozók védelmében - A szerk. )    

Tegnap, 17 óra körül a bicskei Tesco-ban egy afrikai menekült kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt. A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök  az agresszív külföldit megbilincselték, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították - írja a Privát Kopó.



Szerdán, délután gyanússá vált a bicskei Tesco áruház biztonsági szolgálatának egy férfi, akit ellenőrzés alá kívántak vonni. Az afrikai menekült - a közelben található menekülttábor lakója - erre a ruházatából előrántott egy kb. 20 centiméter pengéjű kést, amivel hadonászni kezdett, szúró mozdulatokat tett a vele szemben fellépni kívánó biztonsági emberek irányába.  A helyszínre érkező rendőrök megbilincselték, és a városi rendőrkapitányságra előállították a garázda menedékkérőt.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása