Minden ellenkező híreszteléssel szemben az afrikai menekült nem lépett fel támadólag senkivel szemben, zavartan viselkedett késsel a kezében és mentők vitték kórházba a bicskei kapitányságról. Mindezt a Privátkopó döbbenetes írása láttán kérdeztem meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól, ahonnan bizony  a következő válasz érkezett bicskei, lokálpatrióta hírszolgálatunkhoz:   

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 24-én délután egy bicskei áruházban egy külföldi férfi késsel a kezében tartózkodott az eladótérben.

A helyszínre érkező járőrök azt tapasztalták, hogy a férfi zavartan viselkedik, így őt biztonsági intézkedés keretében a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahonnan a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A férfi nem lépett fel támadólag senkivel szemben, az eset során személyi sérülés nem történt.

A Bicskei Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértése miatt indított eljárást az ügyben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt a sztorit már sose ismerjük meg. A közhangulat miatt a rendőrség rendszeresen píszí közleményeket ad ki, és azt is csak akkor, ha más forrásból már a neten kereng a hír. A kattintás érdekelt honlapok meg sokszor fújnak fel lényegtelen epizódokat. Egy biztos, a közlemény szerint "zavartan viselkedő férfi, késsel a kezében" bármire utalhat.
kerités helyett nem lehetne azért a menekült zimbabwei tesvérünktől kérni pár óra napi szemétszedést,fűnyirást,vizpart-takaritást és hasonlokat?mert a céltalan lődörgésük sem állapot..jó pár stramm srác van köztük ahelyett hogy csajoznak a kis állomáson nyirjon füvet pár órában amig itt éldegél több pénzből mint amit a munkaügy és az önkormányzat ad a magyar hazafinak......tudom ő menekül...értem ...de mégis...elensulyozni kéne és nem kerités a mécáros család vállalkozásában...
süti beállítások módosítása