"Nyugi"

Címkék: menekülttábor

2015.06.27. 02:02

(Ezt a kiváló gondolatsort találtam a fészen egy bicskeitől, szinte majdnem mindenben egyetértek vele, ezért posztolom itt is szó szerint.  A megoldás egyértelműen a telt ház kétszeresével dolgozó tábor ellátotti létszámának csökkentése lenne. Ezzel a befogadó városra, Bicskére nehezedő nyomás is jelentősen csökkenne. Ez egyféleképpen lehetséges az illetékesek számára: a fővárostól nem túl messze, pl. a Duna-Tisza közén létrehozni egy nem kis tábort.)   

"Kedves rettegő bicskeiek!
Értem én, hogy félelemmel tölt el benneteket az, amikről hallotok és olvastok az elmúlt hetekben a táborlakók kapcsán, és ez a felület (Facebook) a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy véleményeteknek hangot adjatok, de ezen kívül sokat nem értek el vele. Maximum a középpontba kerültök egy rövid időre.

Ha valaki bűncselekményt, szabálysértést lát, akkor állampolgári kötelessége azt jelenteni az illetékes hatóságnak. Kíváncsi vagyok, hogy a megosztott történetek tanúi-elszenvedői ezt megtették-e.

Mit vártok? Ha megosztogatjátok és hergelitek egymást akkor jobb lesz?

Vagy ha mindenféle szélsőséges weboldalaknak ingyen reklámot csináltok, az majd megoldást nyújt bármire?
Be kell menni a rendőrségre, és megtenni a feljelentést, mert ők azért vannak. Ha meg nem tudnak ők sem mit kezdeni a helyzettel, akkor a megválasztott polgármesternek-parlamenti képviselőnek-miniszterelnöknek át kell nyújtani egy petíciót- nyílt levelet, vagy bármit, hogy sérelmeiteknek magasabb szinten adhassatok hangot!

Értem én, hogy azzal nehéz odaállni, hogy a táborlakók "büdösek, meg hogy jól megnéznek és beszólogatnak, meg mindenhol ott vannak". Ezt meg nem tiltja a törvény. Ennyi erővel néhány honfitársunkat is el lehetne marasztalni...
A tábor már itt van sok éve, sok ember megfordult itt. Voltak (és biztosan vannak most is) rossz, és rendes emberek is köztük, de egy biztos:
Amit itt egyes emberek művelnek a Facebookon az egy cseppet sem segít, hanem épp ellenkezőleg.

Viselkedjetek mar civilizált, értelmes ember módjára! Ha meg nem tudtok, akkor egy cseppet sem vagytok különbek az általatok félt, és gyűlölt emberektől."

nyugitesa.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása