Aki nem akar magasabb mobil percdíjat július elsejétől Telekom és Telenor akár Dominós partnereként, akár előfizetőjeként  - vasárnap hétfőn és kedden még tehet érte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság jóvoltából, ami az egyoldalú szerződésmódosítás ellen emelt alapos kifogást. 

Részletek....

Az történt ugyanis, hogy a kormányzati szerv lépésének hatására a Telekom/Telenor a következőképpen kénytelen tenni: aki az sms-ben történt módosítási tájékoztatás után nem tesz semmit, az ráutaló magatartással elfogadja azt. Aki meg nem fogadja el, az hívja a 1412-t mint most jómagam már 28 perce kihangosítva hallgatom a zenét és szíves türelmem kérik. Valószínűleg nagyon sokan keresik őket ebben az ügyben.

Az ügyintéző elmondta, hogy ez a hívás részemről elég volt ahhoz, hogy azt ellene mondásnak tekintsék, a szerződésem nem módosul a mobilomra, nem lesz magasabb a percdíjam.  

Hétfőn vagy kedden azért lehet, hogy benézek a Telekomhoz is...

Mobilom előfizetését a drágasága miatt hosszú ideje megszüntettem. Mobilomat csak arra használom, hogy elérhető legyek, vagy wifizzek. Néha felteszek rá 1500 forintot, hogy neve legyen a gyereknek, de minden kimenő hívásom a Telekom Hoppá! (tisztességes) díjcsomagjában intézem, amihez a webelőfizetésem  is tartozik. Tévé-előfizetés is lehetne, de szerintem nagyjából az OzoneNetwork az egyetlen érdemi tartalom. Ha meccset vagy filmet óhajtunk nézni - van egy nagy tévé a számítógépre kötve. Szóval ez a Hoppá! remélem ez megmarad annak, ami....

      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása