Önkiszolgáló autómosó épül a TESCO parkoló főbejáratától jobbra fekvő 1500 négyzetméteres területen - tudta meg a Bicskeiek Blogja. A technológia Európa vezető gyártójától származik ezzel kiemelkedik a versenytársak közül. A kiváló mosási eredményével párosodik a modern megjelenés a gazdaságos üzemelés amivel megnyerheti a felhasználók szimpátiáját. 

ltvnyterv.jpg

 

 

- A terület a TESCO tulajdona, a mosót építő R.L.V. Építőipari Kft. bérelni  partnerétől, akiknek nyitottsága és korrektsége figyelemre méltó - mondta el lapunknak a helyszínen Vajda László, az R.L.V. Kft. munkálatokat is irányító vezetője.

Két beállásos, de bővíthető önkiszolgáló mosó lesz, ahol egy autót ezer forint alatti összegért lehet teljesen tisztává mosni. Munkahelyteremtést is jelent, mert a korszerű, mosórendszer használatát alkalmazottak mutatják be az autós társadalomnak, és végzik el a karbantartási , takarítási munkálatokat.  A bicskei beruházást megvalósító cég referenciái között családi házak, boltok, üzemek és például a zsámbéki Református Templom is megtalálható.

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása