Nagyon jó lesz, ha ez a Magyarország szégyene alak, aki ezt művelte,  előkerül és megy a  sittre hősködni....agyilag és lelkileg saját szintű társaságába.... Ott a helye. Minél tovább, annál jobb.  

(Hogy ebben a gyűlöletet szító, a magyar menekültügyet hazug és torz módon ábrázoló központi kampánynak szerepe van, az is biztos. Legalizálta az agressziót - A szerk.) 

A lánynak gyógyulást, felépülést kívánunk. A 444 közölte a Tímea oldalán megtalált üzenetet:

megvertlany.jpg  

Keresztmamája így ír: 

“Egyetemista lány, pont olyan, mint a tied, az enyém. Szombat este, a bátyja és a barátja társaságában célpontja lett 3, majd több, ”irtó erős,bátor és igazán nemzeties lelkületű férfinek”. Ja, csak ők hiszik magukat annak, szerintem primitív, az életükben nulla hatalommal rendelkező, kötekedő idióta barmok. Férfinak semmiképp nem nevezném őket, azok védik a nőket és nem agyonverik. Nem is tudom, hogy történhetett, de valahogy elbírtak egy alig ötven kilós lánnyal. Szája összevarrva, arccsontját szilánkosra törték, reggel műtik. Gratulálok nekik, meglesznek ebben nem kételkedem és abban sem, hogy az élet nem marad adósa senkinek. Voltak ott többen is, talán van akinek a becsülete többet ér és nem hunyászkodik csendben. Kérem aki segíteni szeretne, tegye.
Azt üzenem az elkövetőknek,hogy az igazi ERŐ nem az öklötökben rejlik,hanem a lélekben. Tanuljatok ettől a kicsi lánytól,akinek VAN lelki ereje ahhoz,hogy megmutassa így az arcát, önmagát. Nektek nincs.”

 

 

megvertlany2.jpg

 

 Egy turista akkor kezdte filmezni a helyszínt, amikor már ketten földön feküdtek, de a Délmagyar szerint tanúja volt annak, amikor kifejezetten erős ütésekkel bántalmazzák ezt a lányt.

"Gyorsan történt az egész, arra lettem figyelmes, hogy a híd alatt verekedés tört ki, 2 vagy 3 ember teljes erejéből ütött valakit, akkor még nem láttam, hogy egy lányt. Ezután vettem elő a kamerát. A felvételen látszódik, hogy a lány fel se tudott kelni, és egy fiú is volt mellette a földön. A videó második felében fényben is látszódnak a valószínűsíthető elkövetők."  (időközben a videót levették, nyilván fontos szerepe lesz az ügyben - A szerk.) 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása