Olvasói jelzés és fotóküldeménye után fordult a Bicskei Szó az FM RFK Sajtószolgálatához. Információnk szerint tegnap éjjel három ittas menekült és öt-hat bicskei, köztük két nő között alakult ki konfliktus a City Sörözőben a szemtanúk szerint ittas személyek viselkedése miatt. 

Mint azt Sipos Mónika r. főtörzsőrmester, az FM RFK szóvivője elmondta, a három külföldi személy hangoskodással inzultálta 23 óra tájban a személyzetet és a vendégeket. A pultban dolgozó nő volt kénytelen rendőrt hívni, rövid időn belül meg is érkeztek a Bicskei Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség járőrei. A három külföldit előállították és egyikükkel szemben szabálysértési eljárás indult.

Kérdésemre válaszolva Sipos Mónika szóvivő elmondta, hogy verekedés szerencsére a rendőrök gyors fellépése miatt sem alakulhatott ki.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása