Egy hete érkezett egy olvasói levél, miszerint a Kodály Zoltán utca Május 1. és Török Bálint utcák közötti szakaszon nem világít egy lámpa a három közül. 

Olvasóink figyelmébe ajánlom a következőket: sajnos még a www.bicske.hu nem jutott el addig az egészen európai, itt már 0 Ft+ÁFA/hó javasolt megoldásig, hogy városunk hivatalos honlapján is jelezni lehessen a közvilágítási problémákat, ahogy az országszerte egyre inkább terjedőben.

Ám a városházán dolgozik egy ezzel (is) foglalkozó munkatárs, aki sok más mellett azon is dolgozik, hogy a közvilágítási panaszokat kézbe vegye. Ha olvasónk bemegy a recepcióra, ott meg fogják mondani, hogy ki ez munkatársnő avagy egyszerűen ott a portán felírathatjuk, vagy már otthon lerajzolhatjuk-írhatjuk, hogy pontosan mi a gond, mióta és hol.

Sőt, akár telefonon is be lehet jelenteni a 22/566-500 számon.
Azt azért tudni kell, hogy rossz esetben előfordulhat, hogy két hét alatt történik meg a javítás, mert nem minden nap jön a szerviz.

 

Jómagam két vagy három lakóhelyünk körüli lámpát jeleztem így és ott: napokon belül szakemberek szervizelték, azóta is prímán működik.

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása