A bicskei rendőrök vádemelést javasoltak azzal a helyi férfival szemben, aki pénzügyi nézeteltérés miatt bántalmazta ismerősét.

 

A Bicskei Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást P. István 56 éves helyi lakossal szemben.

Bicskén, a Baboshegyen intézkedtek rendőrök 2015. május 3-án, mert bejelentés érkezett, hogy egy nőtől mobiltelefonját eltulajdonították. A helyszín közelében a járőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint a sértettet bántalmazta, majd a földön fekvő nőtől telefonját elvette. A járőrök P. Istvánt a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök megállapították, hogy a férfi előzetes szóváltást követően, korábbi pénzügyi viták miatt bántalmazta az asszonyt, aki ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A Bicskei Rendőrkapitányság a napokban befejezte az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása