A bicskei rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a két személyt, akik a gyanú szerint rablást követtek el.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a tabajdi K. Ottó és 15 éves társa ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves és a fiatalkorú elkövető 2015. augusztus 7-én délután pénzt követelt egy férfitól Bicskén. A sértett a pénz átadását megtagadta, ezért az elkövetők bántalmazták, majd erőszakkal elvették a táskáját. A táskában talált bankkártyával K. Ottó és társa több alkalommal próbált meg készpénzt felvenni, azonban ez nem járt sikerrel. A rendőrök két órán belül elfogták a két személyt, akiket előállítottak a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók az elkövetőket bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásuknak indítványozását.

K. Ottó további bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható - olvasható az FM RFK közleményében. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása