Parfümöt loptak

Címkék: rendőrség

2015.08.14. 12:35

A bicskei rendőrök vádemelést javasolnak két személlyel szemben, akik egy bicskei drogériából illatszereket loptak.
A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 26 éves K. Gáborral és a 21 éves B. Brigittával szemben.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a tatabányai elkövetők 2015. január 23-án délelőtt egy bicskei üzletből – az eladó figyelmét elterelve – 8 darab parfümöt tulajdonítottak el. A nő az illatszereket nagyméretű táskájába rejtette, majd társával távoztak az üzletből.

 A rendőrök az elvégzett nyomozati cselekmények eredményeképpen azonosították az elkövetőket, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

 A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte és az eljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek - adta hírül az FM RFK Sajtószolgálata. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása