Konspirációs teóriák

Címkék: menekültek

2015.08.15. 14:34

Jókat nevetek - kicsit szomorkásan -,  amint az osztrák lapra való hivatkozással, amivel tekintélyt akar parancsolni a szerző annak a butaságnak, hogy az USA finanszírozza a menekültek Európába jövetelét.

Először is Magyarországra a menedékkérők - nem bevándorlók -, főleg szárazföldi útvonalon érkeznek és mind olyan országokból, ahol háború dúl. Ilyen területek elhagyásához nem kell anyagi motiváció. 

Mielőtt hinnénk vagy megosztanánk az összeesküvés elméletek összeesküvés elméletét, azért ezt is olvassuk el: 

 

"Csak egy biztonságpolitikai analfabéta tételezheti fel az USA-ról, hogy hajlandó lenne több milliárd dollárt arra áldozni, hogy legjelentősebb történelmi és ideológiai szövetségesét, a saját kulturális és civilizációs gyökereit jelentő Európát (benne az amerikaiak által kitalált és vezetett NATO 24 tagjával) szándékosan és előre kitervelt módon ilyen kihívás elé állítsa. 2014-ben az USA-EU kereskedelmi mérleg (amerikai nézőpontból) 142 milliárd dolláros negatívumot (passzívumot) mutatott, amit egy gyengülő európai gazdaság (gyk. az olcsóbb euró) csak tovább ronthat, hiszen ebben az esetben az európaiak kevesebb amerikai terméket fognak vásárolni, mert az drágább lesz".   via http://konteo.blogrepublik.eu/2015/07/14/menekult-konteok/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása