Fotó: Séri Timi

Közösségük tizenötezer darab (környezetvédő megfontolásból is) összegyűjtött PET-palackból építette meg a bicskei középiskola totemállatát a gimipályán - dacolva az időjárással....

Ott fémvázra került ezermester szülők segédletével és szent állathoz méltó kivilágítást is kapott. Külön tetszetős az a spontaneitás, ahogy a korábbiakban be lehetett tenni a kerítésen át PET-csomagunk az alkotás támogatása érdekben. Szintén nagy segítséggel szállították a művet a 108 hektáros Óbudai-szigetre, amit Hajógyári-szigetként is emlegetünk, aminek különös ismertetőjele a déli csücskénél a folyamon átívelő, a szigetet is érintő Árpád-híd valamint a 93 óta zajló könnyűzenei fesztivál, a Sziget, ahová bicskei gimnazisták évek óta viszik a Sárkányt. Lapunk információja szerint már meg sem tartanák a feszkót a Sárkány nélkül.   A tegnapi eső a köbön nem lehetett egyszerű a Vigyikán tanárházaspár vezette egységnek, ám az ilyen "szükségállapotok" még szorosabbra fonhatják a közösség tartószálait és még inkább emlékezetes  marad.  

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása