Bicske város díszpolgára a település egyik legidősebb, második világháborút is ifjú bicskei lányként átélt lakója - Farkas Lászlóné lett, akinek egész életét a becsülettel végzett munka és a család szeretete határozta meg.      

A döntéshozóknak is elismerés a most emberi alapon történő választásukért - ez már szerencsére nem az a helyzet, hogy a már nevét sem tudjuk egykori országgyűlési képviselőt tették Bicskén díszpolgárrá a nem bicskei polgármester idején.

Az idősek tisztelete szintén fontos alap, főleg Bicskén, ahol a fideszes városvezetés korábban megszüntette az idősek, betegek bentlakásos ellátását egy olyan épületben, amit a korábbi, pártonkívüli polgármester vezette testület szándékosan ezért épített ki úgy, hogy ennek a ma is jelenlévő és megoldatlan igénynek eleget tudjon tenni.    

Ez tehát egyfajta mea culpa ezért a súlyos bűnükért, ami még helyrehozható lenne, másrészt pedig odafordulás a városlakók felé. Helyes.      

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása