feluljaro.jpg

 

 

LYUKAS VASÚTI FELÜLJÁRÓ!

TEGNAP A KINIZSI ÚT ÉS A CSÁKVÁRI ÚT KÖRNYÉKEN SÉTÁLTAM MERT ARRA VOLT DOLGOM. IDŐS VAGY GYERMEK KÖNNYEN LÁBÁT TÖRHETI. MÉGPEDIG NEM SAJÁT HIBÁJÁBÓL. A FELÜLJÁRÓ LÉPCSŐJÉNÉL MÁR NAGY LYUK VAN. A LYUK A HARMADIK DÚC MÖGÖTT VAN MÉGPEDIG A KINIZSI ÚT ÉS CSÁKVÁRI ÚT TALÁLKOZÁSÁNÁL. ELŐFORDULHAT HOGY HA MÉG EGY ILYEN ESŐS VIHAROS IDŐ JÖN MINT VOLT PÁR NAPJA AKKOR FÉLŐ HOGY DÚC MÖGÖTT LESZAKAD A LÉPCSŐ. A VÁROSVEZETÉS MÁR JOBBAN ODAFIGYELHETNE MERT EZ MÁR TÚL ÉLETVESZÉLYES. NEM KELLENE MINDENT A MENEKÜLTEKRE KELL FOGNI. ÖRÜLJENEK HOGY MÉG NEM TÖRTÉNT BAJ ÉS HOGY VANNAK SZEMFÜLES LAKÓI BICSKÉNEK.

Üdv:
helyi lakos

 

 

feluljarooo.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abban igaza van, hogy nem kéne mindent a menekültekre fogni, de ez a gyalogos felüljáró tudomásom szerint nem a városvezetéshez tartozik, hanem a MÁV-hoz. Szerintem addig nem fognak vele törődni, amíg lenem omlik, vagy legalábbis, amíg el nem kezd ennél jobban.
@Varosi Janos: Köszönjük észrevételét. Az üzemeltetési viszonyokról csak annyit, hogy Bicske alsó közúti felüljárója az önkormányzaté, a tervek között van teljes felújítása. A Nagyállomás közelében fekvő gyalogos felüljáró takarításáról az önkormányzati cég gondoskodik, amit a MÁV ellentételez. Ha a MÁV nem törődik vele, ezt a régi sérülést úgy hagyja, akkor a választottaké is a felelősség, akik nem gondoskodtak rendbetételéről a lakosság biztonsága érdekében mint képviselők. Abban reménykedhetünk, hogy a stadion kisvasútja mellett Bicske vasútállomás sem maradhat jelen állapotában. Nemrégiben egyébként támasztékokkal tették biztonságosabbá. Ez a lyuk már akkor is ott volt egy olvasói levél szerint.
Itt egy összefoglalás: feol.hu/hirek/ingatag-labakon-1695009
Szép ez a város,és az óriástáblákon olvashatjuk ,hogy kik is tették ilyen széppé! :) .Na de komolyra fordítva ez a testület (tisztelet annak a pár üdítő kivételnek) nem több mint a régi Zsigulikba bólogató kutyusok. A Fideszesek mintha ugyanazt a mozit néznék,csak a többi lát egészen mást.Gyakran megnézem a közvetítést (hallani alig lehet) nem látom már ott a délceg bajuszkirályt de a szelleme belengi az üléseket.Személyes véleményem a jelenlegi Fideszes városvezetésről ötlettelen,halvérű,elveszett,és még sorolhatnám.Az önkormányzatnak nem joga hanem kötelessége az ilyen veszélyhelyzeteket elhárítani !
süti beállítások módosítása