A Bicskei Tanuszodában délutánonként fantasztikus körülmények között úsznak és vízilabdáznak a

gyerekek, a legtöbbször az egész medence az övék.

 

oaz.jpg

Szeptembertől ismét várjuk az iskoláskorú fiúkat és lányokat a hét minden napján tartandó kora délutáni edzéseinkre. A vízilabdához vezető foglalkozásokat bátran bárki kipróbálhatja, aki elmúlt hét éves és tud úszni és kedvet érez, hazánk egyik legsikeresebb sportágára.

 

A bicskei csapatban vannak nagyobbak és kisebbek, akik jó szakemberek kezei alatt cseperednek igazi vízilabdássá.

A foglalkozás 14 órától 17 óráig tart, természetesen életkortól függ, hogy kinek mennyi edzésre van szüksége. Eleinte természetesen mindenkinek sokat kell úsznia, majd ha hosszú távon és rövid távon is már megbízható tempóban és jó technikával úszik, akkor kezdődhetnek a sport technikai gyakorlatai, amely nemcsak kapura lövésekből, de védekezési technikákból, taposásból, labdafogásból és szerzésből vagy épp a bíró intelmeinek megértéséből áll.

Az Oázis Sport Club várja a környékbeli gyerekek jelentkezését és az első néhány edzést mindenki ingyen próbálhatja ki.

Bővebb információt Ábrahám István ad a 06309305228 telefonszámon, de minden fontos részlet megtalálható a www.oazissport.hu oldalon, de követhetnek minket a Facebookon is az Oázis Sport Club név alatt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása