Kedves Mindenki!
Szüleim ma délután érkeztek haza Angliából. A bicskei nagy vasútállomáson apukám letette a padra maga mellé a válltáskáját. A buszra szállva vették észre, hogy a kis tatyi Bicskén maradt. Felcsútra érve azonnal kocsiba ültek és visszamentek, de sajnos már találták meg. Az összes irat, bankkártya, pénz abban volt. Telefon természetesen már kikapcsolva. Kérem, hogy akinek valami információja van, jelezze! Az eset ma délután 15.20-kor történt. Ha a megtaláló esetleg magára ismer, legyen annyi becsület benne, hogy legalább az iratokat visszaszolgáltatja! Megosztásokat köszönöm!

 

(A károsultak és kedves olvasóink szíves figyelmébe ajánlom a következőket: amennyiben a kárt szenvedettek lakásbiztosítása tartalmaz bárhol elveszített értékekre vonatkozó biztosítást is, a kártérítés számlák alapján kérhető. Ennek első lépése a rendőrségi bejelentés. Nemrégiben velem is történt hasonló. Irataim egy részét a Csokonai iskolásai találták meg és vitték be az igazgatói irodába. Köszönöm utólag is. Másik részét közmunkások találták meg. A bicskei rendőrök, az Okmányirodai dolgozók valamint a bicskei AEGON munkatársának jóvoltából napokon belül kompakt lett irattáram és a biztosító megfizette a káromat. Minderre nem magamtól jöttem rá, hanem egy kedves barátom javasolta, hogy nézzem meg a lakásbiztosítást, vonatkozik-e elhagyott dolgokra. Ő abból indult ki, hogy ismert olyan esetet, amikor a kulcselhagyáskor kifizették a zárcserét. Nekem eszembe nem jutott volna.  ia)   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása