Kiegészítő tábla került a Bicske, Szent István úti 30 km/h-s sebességkorlátozást előíró KRESZ-tábla alá az önkormányzati döntésnek megfelelően, amivel egy korábbi, rossz önkormányzati döntést helyesbítenek   - adja hírül a tájékoztatásért önkéntesen, saját költségre dolgozó Bicskei Szó.  

 Egész héten minden munkanap reggel 7 és 8 óra között nem szabad túllépni a 30 km/h sebességet, egész héten, minden munkanap délutánján 15 és 17 óra között kell betartani a korlátozást. Hétvégén egyáltalán nincs harmincas korlátozás. Mindezt az iskolás gyerekek biztonsága, a baleset megelőzés érdekében. már olvasónk is javasolta, feleslegesnek tartva az egész napos harmincas táblát.  

A döntést májusban hozta az testület.Isten malmai lassan őrölnek.  

(A tábla történetesen Bicske központjának legszebben gondozott helyén, a főutca Bocskai utcai sarkánál áll. Sajnos a tábla nem egy gombóc fagyi árát jelenti...) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Végre, hogy eszébe jutott valakinek, hogy időkorlát legyen a sebesség csökkentésére, ami az egész napos időszakra nem volt eddig sem indokolt, legfőképpen nem az iskolások szünetideje alatt! Gratula! :)
Szerintem már ideje volt. Véleményem szerint lehetne az egész városban 40 a sebesség határ, és minden más korlátozó táblát (sebesség) lelehetne szerelni (példa Grác.
Gépkocsival 30-al menni kicsit nehéz, de a 40-et a legtöbb kocsi simán viszi 4.-ben.
süti beállítások módosítása