A bicskei rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki egy nő nyakából kitépte az aranyláncát.

A Bicskei Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 22 éves bicskei lakossal szemben.  

A rendőrségre 2015. szeptember 8-án délután érkezett bejelentés arról, hogy Bicskén, a Fáy András utca és a Kossuth Lajos utca közötti gyalogos átjáróban egy ismeretlen férfi kitépte egy nő nyakából az arany nyakláncát, majd a helyszínről elmenekült.   

A rendőrök azonosították és 2015. szeptember 9-én a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozotton gyanúsítható M. László Márk helyi lakost. A nyomozók az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására - olvasható az FM RFK közleményében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása