A BTC labdarúgó csapata ma délutáni mérkőzésének utolsó percében lőtt góljával 2:1 arányban verte meg Polgárdi csapatát. 

Kovács Attila szerezte az egyenlítő gólunkat az 57. percben, Vörös Zoltán pedig a 90. percben szabadrúgásból tekerte a bal felső sarokba. Ficak. Pipa. Gátszakadás. 150 bicskei szurkoló magasba ugrott! Rég látott összhang volt a pályán és a lelátón.

  Bicske ezzel a 14. helyre lépett, megelőzve a 15. helyen áll a Puskás Akadémia III. csapatát!    

A mai meccs a 15/16 évad első győzelme. Hatodik mérkőzésünk volt.

A mérkőzésen megsérült a Polgárdi jobb bekkje. A sajnálatos esetet nem BTC- szabálytalanság okozta.  Az esés következtében zúzódást szenvedett hátvédet a Bicskei Mentőállomás mentőegysége látta el - zárta beszámolóját a szakosztályvezető, aki a sérült sporttársnak mielőbbi gyógyulást kíván.  

Ágoston Laci bácsi tanítványai, az U11 és az U13 csapata Felcsúton játszott a Bozsik-programon.  Az U11 egy győzelemmel és három iksszel a korosztály második helyét szerezte meg. Az U13-as korosztályunk a négy veresége ellenére csakis biztatást, dicséretet, építő tanácsokat érdemel, mert két évvel fiatalabb bicskei legények játszottak az U13-ban. Becsülettel helytálltak - mondta el a Bicskei Szónak Márton Imre szakosztályvezető.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása