Oldalára borult egy pótkocsis teherautó szeptember 29-én, kedden kora reggel az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán, a Budapest felé vezető oldalon. Az élelmiszert szállító tehergépkocsi a zsámbéki pihenőhely és a bicskei lehajtó között mindkét két forgalmi sávot elfoglalta, ezért a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a fővárosból érkező tűzoltódaru a műszaki mentés részeként a leállósávba húzta a járművet. A felborult teherautó kerekeire állításához a teljes rakományt át kellett rakodni egy másik kamionra, amelyről a tulajdonos gondoskodott. A vegyes élelmiszerek pakolásában a bicskei önkormányzati tűzoltók is segédkeztek.

A rakomány nélküli teherautót és a pótkocsit szétválasztották, és a daru csörlőjével állították kerekeire. A műszaki mentés az átrakodással együtt több mint hat órán át tartott.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása