"Radikálisan csökkent a tábor létszáma" címsor a Bicskei Újság címlapján.  Ez az egyébként szerencsére igaz kijelentés termelési riport címének is elmehetne az ötvenes években, mert olyannyira agitprop önvállveregető manipuláció. Mintha itt ebben az országban bárkinek bármi köze lenne a csökkenés eléréséhez. A mi címükben olvasható sor lenne javasolt címnek a Bicskei Újságba is. Köszönet azoknak, aki megnyitották a valódi célország kapuit a vándorló tömeg előtt. Felismerve, hogy nem vádaskodásra és mutogatásra, hanem munkára van szükség az ügy kezelése érdekében.  

Mellesleg bármilyen furcsa, mindenkinek jobb lenne, ha mi is célország lennénk, nem pedig tranzitország, mert az azt jelentené, hogy jól mennek a dolgok.

A cikk egészének legfontosabb gondolata egy olyan ismert alapvetés, miszerint a migráció problémáját csak úgy lehet megszüntetni, ha nemzetközi fellépéssel a migrációt kiváltó okokat szüntetik meg. A fogászati gyökérkezeléshez hasonlítható, mint egyetlen út.       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

de a cikkben cőke néni megmondta frankón hogy tutira tudja a menekült és a migráns közti különbséget...csoda jo hogy bicskén ekkora formátumu csaj teljesit a mi pénzünkből.....sajnos... talán próbálhatna kis közmunkát egyszer
süti beállítások módosítása