Ma fél kettő tájban egy autós nekidurrant egy Arany János utcai oszlopnak a 15-ös számú ház körül. A személyi sérülés nem jelentős, az anyagi kár jelentős.

Az oszlop "gallyra ment", hogy az üzemelés zavartalan legyen, szakemberek dolgoznak a helyszínen, a Prohászkában félpályás útlezárás is életbe lépett, az Arany János utcát pedig érdemes kerülni.

A hivatalos információk érdekében már tettünk lépéseket, hamarosan azzal is jövünk.    

A rendőrségi közlemény: 


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. november 6-án délután Bicskén, az Arany János utcában. Egy Fiat típusú személygépkocsit vezető 30 éves helyi férfi a Prohászka utca irányából a Jakab utca irányába közlekedett, amikor - eddig ismeretlen okból - elveszítette uralmát a járműve felett és előbb egy villanyoszlopnak, majd egy ház kerítésének ütközött. A gépkocsi két utasa megsérült. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása