Police Coffee Bicskén

Címkék: rendőrség cba

2015.11.06. 13:05

Az állampolgárok Bicskén egy csésze kávé mellett kötetlenül beszélgettek a rendőrség munkatársaival.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a CBA Kereskedelmi Kft. 2015. november 6-án 30. alkalommal rendezte meg a Police Coffee elnevezésű országos programot, amelynek célja az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének és a bűnmegelőzés hatékonyságának növelése.

ivanics2.jpg

A rendezvényt dr. Hatala József ny. r. altábornagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója, dr. Varga Péter r. dandártábornok Fejér megye rendőrfőkapitánya, Pálffy Károly, Bicske Város polgármestere és dr. Balázs Sándor r. alezredes, Bicske Város rendőrkapitánya nyitotta meg.

ivanicscoffee.jpg

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai és a Bicskei Rendőrkapitányság szakemberei várták a lakosságot, hogy partnerként segítsék a lakosokat a rendőrség munkájával kapcsolatban felmerülő kérdések megvitatásában.

A sajtótájékoztatót követően egy csésze kávé mellett lehetőség nyílt arra, hogy az érdeklődők többek között a közbiztonságról, a közlekedési, igazgatásrendészeti szabályokról, a vagyonvédelemről és az áldozatvédelemről kérdezzék a rendőröket. A beszélgetés végén a rendőrség munkatársai Police Coffee logóval ellátott csészével ajándékozták meg a résztvevőket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása