A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott egy 28 éves dunaújvárosi férfival szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 Rácalmás, Korányi téren történt közúti közlekedési baleset 2015. augusztus 14-én este. A baleset vizsgálata során a rendőrök megállapították, hogy egy 28 éves dunaújvárosi férfi ittas állapotban vett részt a közúti közlekedésben motorkerékpárjával, melynek során elvesztette járműve felett az uralmat és egy telefonpóznának ütközött melynek következtében megsérült.

 A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban befejezte az ügyben folytatott nyomozást, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása