Tényleg nem nagy dolog, csak egy regisztráció és segíthetünk rekordot állítani a Vajda János Gimnázium iskolaközösségének. 

Tegye meg ezt a laza kis regit, aki már elment az épület előtt életében legalább egyszer, de aki visszafelé is a Gimi előtt jött legalább egyszer, ő feltétlenül, aki odajárt, aki oda fog járni, aki ismer olyat, aki ott végzett, aki ismer ottani tanárt vagy ottani diákot - ezt kéri barátsággal a bicskeiek blogja.   

 

SEGÍTS A GIMINEK!
EGY JÓ CÉLÉRT EGY JÓ CÉLLAL!
Egy új pályázat szerint az a gimnázium, ahonnan a tanulói létszámhoz képest a legtöbb regisztráció érkezik, 6 millió forintot nyerhet. Segíts a Vajdának, hogy mi lehessünk a győztesek! SEGÍTS REKORDOT DÖNTENI!!!A feladat csak annyi, hogy egy perc alatt regisztrálsz ezen az oldalon http://www.elobolygonk.hu/?%2Fbicske%2Fvajda és itt jelezd egy igen kommenttel, hogy mellénk álltál!:) Mi már 800 szavazatot összeszedtünk, de Te is kellesz a győzelemhez!
Ha van jelenlegi vajdás ismerősöd, akkor továbbküldheted a vajdagimiert@gmail.com címre a visszaigazoló e-mailt, a tárgyban a vajdás nevével. Kérd meg a barátaidat, ismerőseidet is, hogy támogassanak! Köszönjük!!!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása