A képviselő-testület a város lakosságát, a civil szervezeteket, gazdasági vállalkozásokat kéri arra, hogy akinek lehetősége van, támogassa a karácsonyi akciót. .

A szegénységben élő, nélkülöző családok részére tartós élelmiszert, a gyermeknek játékokat, könyveket, ruhaneműt és kedvességeket gyűjtenek.  

A pénzbeli adományokat Bicske Város Önkormányzatának "Adventi Adományok" 11736020-15727048-10501289 számú számlájára várják.  

Az adományokat cipős, vagy hasonló méretű dobozba szíveskedjenek csomagolni - kéri a testület. A dobozok tetején kérjük, tüntessék fel a tartalmát (pl.: játék, ruha, tartós élelmiszer), valamint azt, hogy kiknek szánják (pl.: gyermekek 5-7 éves kor, család).

"Segítsünk együtt, hogy Karácsony ünnepén minden bicskei boldog lehessen!" A felajánlásokat 2015. december 14-ig az alábbi helyszíneken felállított gyűjtőpontokon várják:

Bicskei Polgármesteri Hivatal

Egységes Művelődési Központ és Könyvtár

Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola

Bicske Városi Óvoda

Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központ

Az adományokat 2015. december 16-18. között juttatják el a rászorulóknak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása