A napokban egy köztiszteletben álló bicskei családtól érkezett a tűzhely felajánlás a dolgos bicskei szegény embernek,  aki már több mint egy évtizede elhagyta a tábort, azóta is albérletben él egy távolabbi településen, kollégiumban tanuló lányával. 

Kezdjük azzal, hogy munkatársai rendszeresen és régóta segítik. A tűzhely fölösleg pedig - mindannyian tudjuk - nem jellemző.  

Mint írtuk, a villanyszámla miatt nem engedheti meg magának, hogy rendszeresen rezsón főzzön, annyi pénze pedig nincs, hogy tűzhelyet vegyen. Testvéremék, akik a napokban megkérdeztek, tudok-e valahol fölös tűzhelyet, intézik a Kossuth térből nyíló utcába az  odaszállítást és úgy örülnek velem együtt, mintha mi is ajándékot kaptunk volna.

Végül is....

Köszönjük szépen.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása