Pálffy Károly a kastélyparkban feltett kérdésemre ígéretet tett arra, hogy a gyepmesteri telepet még ebben az évben elköltözteti a város olyan helyre, ahol a bezárt kutyák tömege nem zavarják a közvetlen szomszédságban élő bicskei polgárokat a mindennapi életükben.   

kopo.jpg

 

Az a munka, amit a gyepmester végez, igen fontos, törvényben előírt feladat. De egy gyepmesteri telep törvénytisztelő létrehozásához a szomszédban élők jogainak tiszteletben tartása is kötelező lenne, főleg egy fölesküdött önkormányzati képviselő testület  (ezért is) jól megfizetett polgármesterei, alpolgármesterei és képviselői részéről.      

Pálffy Károlynak még 23 napja van, hogy betartsa a szavát, de sajnos a világon semmi nyoma a megfelelően tisztességes  intézkedésnek a bicskei lakosok érdekeinek képviselete érdekében.  

Javaslom, szíveskedjen elképzelni a testület mondjuk éjféltől négy óráig egy lakóhelyüktől 50-200 méteren belül veszekedő, ketrecbe zárt  húszfős kutyacsapatot.    

23 nap. Hátha.... 

 

ia  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása