Dátum: 2015.12.14. 13:20
Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 46-os km-nél két mikrobusz felborult.
HIRDETÉS
FRISSÍTÉS 14.40: A helyszínelést befejezték, a torlódás megszűnőben.

FRISSÍTÉS 14.00:
 Rendőri irányítás mellett, a leállósávon halad a forgalom. A torlódás 10 km-es.

Korábban:

A sérült járművek a belső sávot foglalják el. Jelenleg áll a pálya forgalma, kerülni Tatabánya és Bicske között az 1-es főúton lehet - írta az Útinform.

A rendőrség szerint három jármű ütközött össze. A balesetben érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben.



A Katasztrófavédelem híre szerint az utánfutóján járműveket szállító kisbusz és a tréleren lévő egyik mikrobusz borult fel az M1-esen, Szárliget térségében. A balesetben nyolcan megsérültek (a rendőrség szerint öten). 

Tatabányáról a hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, a műszaki mentési munkálatokat megkezdték. A sérültek ellátását és elszállítását követően a pályán egy sávon hamarosan megindulhat a forgalom.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy bolgár felségjelzésű járműszerelvény borult fel, feltehetően túlsúly miatt. A kisbusz egy másikat szállított tréleren, utóbbi bicsaklott be a sztráda külső forgalmi sávjában - írja az Útinform hírei alapján többek között a vezess.hu.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása