Az országgyűlési képviselő egy karácsonyi előtti protokoll rendezvényen Bicskén - országos sikernek nevezte a bicskei általános iskola integrációját.  

csabdisuli.jpg

A megszokottan  talmi hurrázását elég összevetni a makacs tényekkel: a Csabdi Általános Iskolába körülbelül ötven azaz 50 Bicskén élő tanuló jár át. A többi szomszédos vagy közeli település is részesedett a bicskei tanulók szétszóratásából. Ha továbbra is hurrázni akar, hozzáteheti: legalább nincsenek létszámgondok a falvakban és ez is neki köszönhető.  

Amikor az akkori polgármester ma értékel, ezt a csúnya, bicskei gyerekelküldő mellékhatást is el kellene mondania. Határozottan és őszintén.  Hozzátéve: ezt is sokkal okosabban, átgondoltabban kellett volna...  

Például a fokozatosság, a türelem  örökké hasznos elvének megtartása ezúttal is meghálálta volna magát....  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása